Kako imati novogodišnje veče za pamćenje

11:22

Svakim trenom, sve smo bliži i bliži kraju ove divne godine, a 2017. je na samom promolu. U krugu porodice, prijatelja, u kućnoj atmosferi, ili pak na nekoj žurki, verujem da svi imamo svoje planove za specijalno veče, očekujući i nadajući se da ćemo se provesti ludo i nezaboravno.
Ja takođe imam svoje planove, nas osam drugarica ćemo novodišnju noć provesti u stanu jedne od nas. Svakakve akcije smo isplanirale, mesecima unazad se dogovarale, i mislim da smo sve lepo osmislile. Naime, ja želim vama da dam par saveta i predloga kako da novogodišnju noć učinite jednom veoma posebnom uspomenom, gde god i sa kime da slavite.


#1
Mislim da je novogodišnja noć jako posebna prilika, jer ostavljamo jednno poglavlje za sobom, a uplovljavamo u nešto sasvim novo. Smatram da treba to da učinimo u veselju i sa osmehom na licu, što je najverovatnije moguće ako smo okruženi ljudima koji nam znače. Bilo da veče provodite sa porodicom, prijateljima, ili pak na nekoj dinamičnoj žurki, organizujte se tako da oko sebe postavite osobe koje volite i one sa kojima vam je najprijatnije  - jer uz takvo društvo, super provod i nezaboravne uspomene su zagarantovane!


#2
Pokloni nisu najbitniji deo praznika i jedino što oni donose, međutim, svi se mi radujemi nekakvom daru, makar i sitnici, pogotovi ako dolazi od voljene osobe. S obzirom da nije cena bitna, kao ni veličina ili količina poklona, predlažem jednu malu igru, koju ćemo i moje drugarice i ja praktikivati. Dakle, zabavite se uz organizovanje tombole! Neka svako kupi po jedan poklončić i zapakuje ga, a zatim zalepite papiriće sa brojevima. Napišite na još papirića brojeve, a zatim ih stavite u činiju, odakle će svako izvući svog 'Deda Mraza', a kasnije otvarajte poklone i uživajte u iznenađenjima.


#3
Muzika je kod većine neizostavna svakodnevno, a kamoli kada je slavlje u pitanju, a kada je reč o odabiru  potrudite se da se naoružate veselim tonovima, koji će vas prosto naterati da ustanete i zaplešete.

#4
Ako ćete Novu godinu čekati u kućnoj varijanti, ne preporučujem da se prežderavate grickalicama i kupovnim slatkišimama. Šta bi vam falilo da se malo organizujete koji dan ranije, i pronađete neki sjajni recept, ili ga čak osmislite? Biće super provod ako uživate u domaćim kolačićima i ostalim đakonijama, zar ne?


#5
Evo jedne aktivnosti kojom se možete zanimati i okupirati pažnju - pisanje čestitki. Hajde, samo razmislite kada ste poslednji put nekome poslali pravo pismo? Ne sećate se? Mislim da je pravo vreme da osvežite uspomene. Nabavite čestitke i markice, napišite iskrene poruke, i adresirajte koverte na imena dragih osoba, a ujutru odmah prošetajte do pošte i pošaljite vaša pisma. Samo zamislite osmeh koji će se pojaviti na licima onih koji posle par dana pronađu malo iznenađenje u poštanskom sandrčetu. (podsetimo se jednog prošlogodišnjeg posta: Pisma najdražima)


#6
Da veče ne bi proteklo u sedenju i gledanju u mobilne telefone, moj predlog je da unapred isplanirate aktivnosti koje će vas razonoditi i držati budnima. Ne treba to da bude tačno u minut isplaniran, ali da bar imate na umu načine na koje se možete zabaviti. U obzir dolazi sve, društvene igre, fotografisanje, igranje prskalicama, gledanje filmova, tombola, plesanje uz muziku, pravljenje frizura, kolačića... Na vama je da se zabavite!


#7
Pošto smo ustanovili da novogodišnju noć treba da provedemo sa najdražim osobama, evo otkriću vam jedan način da se još zbližite. Odbrojavajte poslednje sekunde pred ponoć, a kada otkuca 00:00, zagrlite osobu koja je pored vas i poželite joj najiskrenije srećnu Novu godinu. Ako vas nema previše, bilo bi divno da u tom jednom minutu zagrlite sve osobe u prostojiji, i svakoj poželite nešto lepo. Verujte, te zagrljaje ćete pamtiti dugo. :)

#8
Kao neko ko se bavi hobi fotografijom, moram napomemuti da je apsolutno obavezno da imate jednu kameru pri sebi, bilo da ste kod kuće, u društvu ptijatelja, na žurki, u kafiću... Ne propustite da zabeležite srećne trenutke i ovekovečite ih vašim telefonom ili aparatom. Za par godina, ili već sledeće, biće vam izuzetno drago što osim u srcu, imate i fotografije, koje će svakako pomoći da uspomene i sećanja ne izblede. :)


#9
Kao poslednju stavku danas, odabrala sam želju. Da, želju. Kada otkuca ponoć, i pre nego što krenete da čestitate jedni drugima, prvo sebi poželite srećnu Novu godinu, i obavezno zamislite želju. Verovatno ih imate puno, ali te noći, u tom minutu, ima mesta samo za jednu, najvažniju - nemojte je protraćiti. :)

Instagram: ananass_tq

Gde i sa kime ćete slaviti Novu godinu?



You Might Also Like

13 komentara

  1. Predivan post draga moja,i fotke su savrsene <33!Slazem se sa tvojim savetima,neke od njih i sama primenjujem <33!Zelim ti srecnu Novu godinu da je proslavis u sreci i zdravlu <333!Ljubim te draga <33!

    ОдговориИзбриши
  2. Najgluplja stvar koja se može desiti na dočeku je to da su svi prisutni na telefonu! Zato su akcije jako bitne, bez obzira da li se radi o pevanju, plesu, igranju igrica ili samo o pričanju. Odličan post, Ančice.. Predobri predlozi, a i sličice takođe, ljubim te! <33

    introvertna-holandjanka.blogspot.com novi post

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post,pratim te pa ako zelis uzvrati
    https://slsk04.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Joj, koliko mi se dopada ovaj post! Divno napisano! Želim ti da se lepo provedeš sutra, a ne sumnjam da hoćeš jer ste sve tako lepo isplanirale! Piši nam kako si se provela. :) Ja ću ove godine ostati kod kuće, sa porodicom, i baš sam srećna zbog toga! Verujem da će mi biti lepo i prijatno. Od kako sam češće u Novom Sadu nego kod kuće, prija mi njihovo prisustvo i najsrećnija sam kada su oko mene. :) Srećna Nova godina! <33

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala najlepse, Anjice! Mnogo mi je drago sto ti se post dopada. Lepo se provedi sa porodicom! ♡

      Избриши
  5. Na stranu sve, ali ove fotografije su SAVRŠENE, uživala sam gledajući ih i čitajući post, stvarno predivno. Nadam se da ćeš se i ti večeras lijepo provesti i uživati, sretna nova godina :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши