Fotografija je magična

16:30

Nemam profesionalni fotoaparat. Ni objektiv. Ni stalak. Imam običan android telefon. I krovni prozor, moj omiljeni izvor svetlosti. I puno mašte, i mnogo volje. Stari beli stoljnjak ili gomila čistih belih papira mogu biti odlična pozadina. Naslovna strana knjige, let ptica, lepi crteži, šolja kafe i činija kolača, livada maslačaka, nove starke, milkšejk iz kafića, tek olistalo drvo, tek olistali cvet, nasmejana lica... sve što je lepo mom oku i što vidim, volim da ovekovečim tim jednim klikom na samo jedno dugme. Fotografije su lepe. Čuvaju ono što nam je drago, čuvaju uspomene, sećanja na daleke trenutke iz prošlosti. 
Ljubav prema fotografiji je velika. Rodila se, ne tako davno, zajedno sa ovim blogom i i dalje se razvija i raste. Ne može da nadmaši pisanje, ali je ipak tu. 
Samo jednim klikom, jednom fotografijom, stvaramo svoj svet, beležeći samo ono što nam je bitno i drago, što nas usrećuje, ispunjava, inspiriše, izdvaja od drugih, ili pak spaja sa nekim... 
Fotografija je magična.





Volite li da fotografišete? 
Šta najviše volite da fotografišete? 


You Might Also Like

13 komentara

  1. Pre svega tekst je VRH!Uzivala sam dok sam citala post zaista <3!Obozavam fotografiju,ali nisam je oduvek volela.Kao maloj bilo mi je dosadno sto mama stalno nesto slika,ali kako sam otvorila blog i sama to cinim.Volim da fotografisem sve,a ljubav prema svemu sve vise raste i talenat se razvija.Ti imas prelepe slike,jako si talentovana,a slazem se sa onim sto si napisala jer i ja slikam telefonom.Ipak nije toliko bitno sredstvo koliko talenat,ugao i ljubav <3!

    novi post perfecthigh136.blogsot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Tvoj tekst me je odusevio. Ostala sam bez reci <333 Ja obozavam da slikam razne stvari, prirodu itd. Ta ljubav se uvecala od kako imam blog. Ti nastavi da pises, i stvaras ovako lepe slike i tekstove :*********

    tijanaqueenoffashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Super post!Obozavam da fotografisem prirodu!

    mmysecretworld22.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Divan post, uzivala sam citajuci ga. Imas divne fotografije. I ja volim da fotkam i takodje fotogravisem mobilinm telefonom. :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман8. мај 2016. 19:49

    Divne su fotografije. :)
    stylebynena.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Divno ♥
    Pogledaj moj novi post i zaprati me http://meridu.blogspot.ba/2016/05/pokloni-za-roendan.html

    ОдговориИзбриши
  7. Prelepo pišeš,svakim postom me sve više oduševljavaš.Predivna si samo tako nastavi 😘😘💕
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  8. Prelep tekst i divne fotografije! Samo tako nastavi. :)

    https://dajanaerd.wordpress.com

    ОдговориИзбриши
  9. Zaista predivan post! Kratak, ali pun tako divnih reci koje teraju osmeh na lice.☺ I ja obozavam fotografiju, jednostavno, nekako mi dozvoljava da budem kreativna, da samu sebe ispitujem o svojim mogućnostima i da se snalazim kako znam i umem onda kada mi fali nesto od materijala.☺ Prelepe fotografije kao i celoukupan post!☺❤

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман9. мај 2016. 13:32

    Fantasticno♥Jako mi se dopada post!Bas je inspirativan!☺
    Fotke su isto tako super.Što se mene tiče obožavam da fotkam.Najčešće to bude priroda.Oduvek sanjam da imam svoj profesionalni aparat. :)

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  11. Oduševila si me najpre tekstom! :) Nastavi da se trudiš i radiš na svojim fotografijama, jer su prelepe! <3

    ОдговориИзбриши
  12. Pohvalila bih prvo uvodni dio teksta. Super je! Prelijepe su slike i stvarno je sve predivno :D


    http://catherinehere.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши