Kad lampice zablješte!

00:43


Decembar mnoge duše opisuju kao jedan veoma uzburkan mesec. Uistinu, i jeste takav - brojni testovi i ispitivanja za đake, planiranje zimovanja, raspusta i  godišnjih odmora, praznične kupovine, liste, želje, ukrašavanja, postizanje svih obaveza i polako privođenje godine kraju... Neki čak i slavu proslavljaju, kao što je i sa mnom to slučaj bio, pa su spremanja đakonija koje će krasiti slavsku trpezu, ali i završiti u našim stomacima, jednostavno bila neizostavna. 
Ja sam tu danas da vam se javim, okupirana brojnim obavezama i u jurnjavi da sve stignem na vreme da završim, a ipak ugrabim koji slobodan trenutak ili sat sna. 
U krugu porodice i najbližih sam obeležila Svetog Nikolu, dan pre okitila jelku, i naravno učila nove školske lekcije.
Za vas spremam još štogod praznično, a ima tu planova i za mene, nevezano za blog. Vidim da sam malo usporila sa postovima koje treba da objavim, ali ne brinite, požuriću i neću vas razočarati. Dajem vam blogersku reč. :)













Dopada li vam se moja jelka? Mama i ja smo se baš potrudile (verujte na reč, brat je hteo da na sred jelke zadene veliku plavu zvezdu koju je sam izradio, ali ja nikako nisam dozvolila :D) Ovo su samo neke od slika, one prve, ali svakako planiram da ih ubacujem još puno puno. :D

Kako vi provodite drugu polovinu  decembra?
Jeste li već okitili jelku?


You Might Also Like

12 komentara

  1. Divan postt draga moja Ana <33!Jelkica ti je preslatka,sve je divno <33!Okitila sam manju jelku,a veliku cu jako uskoro <33!Predivno je sve,jedva cekam nove postove <33!

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post!!Jelka ti je prelepa.Ja nisam okitila jelku jer ovih dana treba da kupim novu,veću ❤.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Jao,ja cu moju da kitim 25-og decembra mada svakoj poseti gradu svojoj kolekciji novogodisnjih ukrasa 'dodam' jos neke.Odlican post.Drago mi je sto si izdvojila vrijeme sa oost i tako si odgovorna a sigurno imas bezbroj obaveza. Divnoo.http://ellalavomg.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Predivno zaista. Baš lep tekst. Jedva čekam buduće postove. Srećna slava, Ančice! Jelka je divna. Ja ću je okititi za koji dan. :)

    introvertna-holandjanka.blogspot.com novi post

    ОдговориИзбриши
  5. Wow! Ovi Božićni ukrasi su diivni! ♥
    IlvaMagicalWorld <--------- novi post

    ОдговориИзбриши
  6. Divan post,ako zelis svrati na moj novi blog i zaprati me swettlife

    ОдговориИзбриши
  7. Predivno izgleda! I lepe fotografije! :))


    Moj blog: http://www.jelisavetadj.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Hahaha držimo te za reč. Jelkaje sper.Imoja je okićena i uživam u njenom sijanju pogotovo uveče kada se podvučem pod toplo ćebence.

    ОдговориИзбриши
  9. Mnoogo je slatka jelkaaa.I da ovaj mjesec je tezak sto se tice skolee uzas
    Ali jos malo kraj pa raspust zimski :)
    Inace super si ! http://olivanda.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  10. Moram priznati da se suosjećam s tobom, jer sam i ja popustila sa blogom hahah, zbog škole i ostalih obaveza, ne sumnjam u tebe da ćeš sve to nadoknaditi, a šta reći za predivne fotografije *-*

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши