July Haul

15:17

Da, vreme je da polako sumiramo utiske sedmog meseca ove godine i lagano pravimo planove za osmi. Meni je jul lepo protekao, išla sam kod sestre u Sombor, izlazila sa drugaricama, pisala, gledala seriju, čitala knjige, išla na bazen, bila kod babe i dede, šetala se, jela sladolede, naučila da pravim neke poslastice, trčala i bavila se raznim sportovima, i tako dalje.
 Uglavnom, jul je skoro prošao, a ja danas želim da vam pokažem neke stvarčice koje sam kupila u julu.

lakovi za nokte

Ovog meseca sam kupila tri predivna laka. Poznato je da ja obožavam da lakiram svoje nokte, pa tako kad god vidim neku boju koja mi se mnogo sviđa, ona se mora naći u mojoj kolekciji.
Prvi je flormar, u nijansi 424 Bluish Green.
Drugi je Malena, u nijansi 3.
Treći je essence, u nijansi 24 indian summer.
Ni jedan nije koštao iznad 200 dinara, a imate ih u svim drogerijama. Moji su kupljeni u Lilly-ju i DM-u. Priznaćete da su boje veoma lepe i letnje.


karmin i olovka za oči

Ovaj karmin je toliko lep, da ja vama ne mogu opisati. Ima tu neku nežnu kajsijastu nijansu koja izgleda prelepo na usnama. Brenda je essence i košta oko 300 dinara. Nijansa je VELVET MATT 07.
Jedino mu zameram što nije isuviše mat, iako je naglašeno na pakovanju da jeste. Međutim, ni ne sija se previše, tako da imate moju preporuku definitivno. :D
A olovke što se tiče, pa, nju nisam kupila. Dobila sam je na poklon od sestre zato što je ona ne koristi. Brenda je MAC i ne znam za cenu.
Inače, kremasta je i lako se nanosi. S obzirom da mi je ovo prva bela olovka za oči koju imam, ja sam zadovoljna, iako nemam sa kojom da je uporedim.



odeća

Od odeće nisam mnogo kupovala, prvenstveno jer je jun bio mesec predviđen za to. Međitum, znate ono kad odete do tržnog centra da gledate jednu stvar, a svidi vam se nešto potpuno deseto i ne možete da mu odolite, a plus je na letnjem sniženju? E pa, takav je slučaj sa mnom i ovim predivnim stvarčicama iz New Yorker-a.
U pitanju je tanji džemperić sive boje, koji ima rukave do malo ispod lakata, ako me razumete. Veoma je lagan i prijatan na dodir, i prosto znam da ga neću skidati kad dođe jesen.
Druga neplanirana stvar koju sam kupila je divan šorts, takođe iz New Yorker-a. Dosta je lagan i savršen za leto. Dopadaju mi se šare, jer obožvam kombinaciju crne i bele boje na ovakav način. Dubok je, pa neka jednobojna majica odlično ide uz njega. Ima čak i ovaj presladak učkur, koji se završava dugaškim resicama, ako ih mogu tako nazvati.



štipaljčice

Da, dobro ste pročitali - štipaljčice. Imam jedan DIY projekat u planu, uskoro će biti i na blogu, pa sam po svim mogućim knjižarama tražila nekakve ukrasne štipaljčice, međutim tamo ih nije bilo.
Ali zato su tu naše dobre kineske radnje, u kojima se može pronaći sve. :D


ukrasna saksijica

 Još jedna stvarčica koju sam kupila u kineskoj radnji. Ovo je zapravo ukrasna saksijica, međutim ja planiram da je koristim kao posudu u kojoj ću držati mirišljave sveće. Mala je, preslatka i odlično mi se uklapa u prostor i boje u sobi. :)


tečni sapun

Došlo je do toga da vam pokažem i svoj tečni sapun, haha. :D
Ali ovaj je stvarno fantastičan, inače vam ga ne bih ni pokazivala. Kupljen je u Lilly-u i ima više vrta, odnosno mirisa. Moj miriše na limun i mogla bih ga ceo dan mirisati. Miris je tolikor realan, podseća i na neki sladoled, baš je osvežavajuć i apsoluuno letnji.


krema za sunčanje

Ne idem ove godine na more, ali znate kako se i na bazenu lako može izgoreti. Ova krema za sunčanje je stvarno dobra nije ni previše gusta, pa kada je namažete nećete ličiti na Sneška Belića., jer je koža lako upije. :D
Brenda je MULTIACTIV.


podloga za tortu (slikanje)

Da, ovo jeste podloga za tortu. Namenjena je da na nju stavite tanjir/ tacnu na kojoj je torta ili kolač, pa da predstvalja ukras, s obzirom da ima ove neodoljive čipke na ivici. 
Ali ja ove papirne podloge, kojih ima 6 u paketu i kupila sam ih u Maxi-ju, koristim kao podlogu za fotografisanje. Složićete se sa mnom da su preslatke i jako lep ton mogu dati slici. :)
Prvi put sam ih upotrebila u OVOM postu.


Poštene iluzije - Nora Roberts

Poslednja stvar koju želim da vam pokažem jeste knjiga Nore Roberts, Poštene iluzije. Nisam je jop uvek pročitala, ali kupila sam je po Marsinom predlogu. Pisala je o ovoj knjizi u jednom svom postu, a mene je veoma zainteresovala. 
Za više informacija o ovoj knjizi slobodno pročitajte njen post, a ja vam javljam svoje utiske kad je budem pročitala. :)



Šta ste vi sve kupili u julu? 



You Might Also Like

20 komentara

  1. Odličan post, jako mi se sviđa tvoj blog <3
    U julu sam kupila puno stvari šminku, knjige, odjeću :)
    Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se (uzvraćam) :)

    http://doroty4.blogspot.hr/2016/07/summer-adventures.html

    ОдговориИзбриши
  2. Jako si nadarena za pisanje, samo tako nastavi!


    http://dariaasdiary.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post, pratim te, molim te uzvrati na moja oba bloga (linkovi ispod) <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  4. Super stvarčice si kupila. Ja sam kupila dosta toga, ali najdraže su mi knjige Vanilla Sky i Onlajn devojka na turneji. :)

    The Fashion Spell

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман29. јул 2016. 19:48

    Stvarno odličan blog i post. Nadarena si za pisanje. S cim slikaš imaš fotoaparat ili slikaš mobitelom? U svakom slučaju odlično!! Molim te zaprati moj blog ja tebe pratim ja sam tek počela tipsandtricks12345.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :* ♡
      Fotografisem telefonom, kpristim Samsung Galaxy Core Prime, i malo editujem sliku pomocu aplikacije PicsArt. :)

      Избриши
  6. Jako lijepe stvari si kupila, sviđa mi se ovaj Essence ruž i lak!♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  7. Great pictures! I would love to have the velvet matte lipstick love the shade. :)
    www.isabellaschoice.com x

    ОдговориИзбриши
  8. Kupila si baš slatke stvarčice, šorts mi je divan, moja drugarica je kupila sličan, isto u New Yorkeru :) Lakovi za nokte su divni, ove plavo - zelene nijanse, kao što je Flormarov lak, najviše volim tokom leta :) <3 Ja u toku jula i nisam kupovala previše, one uobičajene stvarčice koje su mi potrebne u Lilly-ju i DM-u, ali to je uglavnom ono što sam ranije isprobala, što mi odgovara i što uvek iznova kupujem :)

    P.S. Jesi li jela odžački sladoled u Somboru haha (jer ja bih mogla da živim na njemu)? :D

    Anja's diary

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam 100% sigurna sta je odžački, ali sam jela na par mesta: blizu Via Gusta, na početku glavne ulice (kod krsta) i kod fontane, na kraju te iste ulice, odnosno setalista. I dosta su ukusni! :D

      Избриши
    2. Onda ga nisi probala! :D Obavezno mi se javi kada sledeći put dođeš u Sombor, možemo zajedno na sladoled, videćeš koliko je dobar hehe :) :*

      Избриши
  9. Predivan blog ♥ Dopadaju mi se sve stvari, ali najviše lakovi za nokte pogotovo ovaj ružicasno-narandžasti ☺. Imam i ja olovku za oči(belu) ali je ne koristim, tako da sam za olovku samo 'bacila novac' ali volim da imam proizvode koje retko upotrebljavam ☺. Jako mi se dopada šorts, i bluzica takođe, predivni su. Koristim istu tu kremu za sunčanje, i moram reći da je fantastična! A ukrasna saksijica je preslatka ☺

    https://myworldtinzy.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  10. Wooow super haul!
    Ja sam svašta kupovala, ali zaista, odem do drogerije po dezić , a vratim se sa korektorom, paletom i ostalim sitnicama, svima osim dezića. Apsolutno slaba na kozmetiku, više dekorativu haha!

    ОдговориИзбриши
  11. Sjajan haul i fantastične fotografije! Oduševila si me! Najviše mi se dopada ukrasna saksijica i ove štipaljkice.♥

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Super su sve stvari koje si kupila. Mnogo mi se sviđaju ove podloge za torte/slikanje. Moraću i ja da svratim u Maxi! ☺❤

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. Анониман30. јул 2016. 16:59

    Super stvari, moraću posetiti MAXI.

    blogfromdreamgirl.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман30. јул 2016. 19:46

    Odličan post! Super stvarčice si uzela! :)

    http://sohappy-sobeautiful.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  15. Lakovi su prelepi. Obozavam te tako lepe letnje vesele nijanse. ♥♥
    A imam isti essence-ov karmin, i ok je. Volim te neke mude matt boje, samo sto mu zaista fali jos matta hahahah.. Inace odlican post.♥

    ОдговориИзбриши
  16. Saksija je predivna, ali od svega mi se najviše sviđa flormalov lak, predivaan je *.*

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  17. Uzela si divne stvari, slike su ti prelijepe. :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/07/avon-planet-spa-volcanik-iceland.html

    ОдговориИзбриши