Knez Mihajlovom ulicom...

17:35



Kao poput kakve svetske metropole, naš Beograd je ove godine daleko nadmašio svoj prošlogodišnji izgled. Sijalice i lampioni svetle skoro svakom njegovom ulicom, u najrazličitijim oblicima. Retko koje drvo nije obmotano svetiljkama koje obasjavaju sve oko sebe. Jelke su uveliko okićene, izlozi radnji, kafića, tržni centri... sve je potpuno progutala praznična atmosfera, koja može samo osmeh da izmami.
Ponesena željom da malo duže uživam u lepotama svoga grada, a i da napravim nekoliko divnih fotografija, za pamćenje, sa drugaricama sam prošetala našom najpoznatijom ulicom, a usput smo se ugrejale i u jednom od brojnih kafića, uz finu mirišljavu sveću i toplu čokoladu sa lešnikom.
Mi smo uživale, a vama ostavljam da se uverite u to kroz slike koje ću vam pokazati. Ako se ipak u decembru ne nadjete u Beogradu, odvojite jedno veče i prošvrljajte najsjajnijim ulicama vašeg grada, ne sumnjam da je prelep i da će vam itekako prijati.










Napolju jeste hladno, ali grad je ušuškan i odiše toplotom i prazničnom čarolijom.

Gde vi volite da šetate u decembru?


You Might Also Like

18 komentara

  1. Wow! Odličan post Ana! Jako mi se sviđa ovaj post, a fotke su genijalne, koji filter koristiš?
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post - This is my life

    ОдговориИзбриши
  2. Ana draga, prerivan post. Uzivala sam h slikama. Ja zivim nadomak Beograda i jedva cekam svaku priliku da ga posecujem. Drago mi je da si pisala na ovu temu.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post!
    Svrati :https://eniiway.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  4. Očajan kvalitet slika! Previše kopiraš i fali ti originalnost, razočarana sam. Čisto me zanima koliko ti ovaj blog ima pregleda sa tih tvojih 260 čitalaca. ne znam ko može ovo da gleda uopšte...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Anonimče, na iskrenosti. A za tebe imam odličan savet: prošetaj odavde i ne trudi se da nekome skineš osmeh sa lica, jer tako ne možeš doći do dugotrajne sopstvene sreće. :)

      Избриши
    2. E, dobro si mu spustila. ☺

      Избриши
    3. Bravo, Ana. A taj neka ne gura nos gde mu nije mesto. Izgleda da mu je njegov život dosadan pa se meša u tvoj život. I uopšte ga ne slušaj slike su ti super.

      Избриши
  5. Fotografije baš lepo dočaravaju magični decembar...♥ Verujem da ste baš uživale.☺ Ja najviše volim da šetam uveče po okićenom centru svog grada, ali mi isto tako prijaju i šetnje kroz snežnu šumu..

    ОдговориИзбриши
  6. Stvarno je preedivan grad ovih dana. :) U kom kafiću ste bile, izgleda stvarno sjajno? :) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  7. Grad je ove godine zaista savršen ❤❤❤!Obožavam da šetam po njemu i da se divim lepotama ☺!Moraću i ja da svratim na toplu čokoladu,kako lepo izgleda na slikama ☺!

    Giveaway na blogu
    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Hi Dear!
    I like your blog so much!
    Following you from now :)
    I will be very happy if you follow me back :)

    valerianest.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Bila sam u Beogradu svega par puta i stekla sam utisak da je divan grad. Slike su odlične! ♥

    Poseti: Misseslandy

    ОдговориИзбриши
  10. Prije svega izgled bannera je presladak, a i Beograd, ako je ovo Beograd? Sve u svemu tvoj grad izgleda prelijepo, mislim da bi bilo divno prošetati se noću po njemu, nažalost, kod mene jooš ništa nije okićeno, pitanje je da li će i biti, mada mislim da bi bilo lijepo da malo ukrase i unesu prazničnu euforiju. Fotografije su predivne

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Obozavam kada je Beograd lepo okicen pred praznike. Mada mi se uopste ne dopada to sto su ga ove godine okitili jos u oktobru. Tada nekako sva ta euforija i uzivanje oko praznika gubi na vaznosti. Ali dobro.
    I Knez je jako lepo ukrasen, jedino mi se ne dopadaju oni kao pokloni koji nam vise iznad glave dok se setamo. Nekako mi je to previse kič, ne znam. Ali zato, Bulevar je predivan.♥♥

    Na mom blogu je novi post #Devojka razmislja, pa pogledaj. :)
    worldarounyo.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  12. I love these photos, amazing! www.its-dominica.blogspot.co.uk !! Have an amazing December !! Dominica.

    ОдговориИзбриши
  13. Ovo je presavršenoo ! Odavno bolje slike nisam videla, a post je tako nekako očaran, magičan, nežan jednostavno. Anaa, predivno je ovo biloo, zaista ja sam bez rečii !

    ОдговориИзбриши
  14. Draga Ana, malo je reći da sam oduševljena novim izgledom bloga, predivno zaista! U toku zimskih praznika, takođe volim sesti u neki kafić u Knez Mihajlovoj ulici i uživati sa drugarima uz neku toplu čokoladu i razgledati okićeni grad! Predivno si ovo napisala, fotografije su divne, samo tako nastavi!

    Kika's blog

    ОдговориИзбриши
  15. Hvala vam svima, i oprostite sto nisam svima ponaosob odgovorila na komentar :)

    ОдговориИзбриши