Činjenice koje (možda) niste znali o mom blogu

00:47

Blog imam već godinu i po dana, a drugi rođendan je sve bliži i bliži. Zaista uživam da pišem i objavljujem tekstove, fotografišem, i naravno, sve to delim sa vama. Volim da čitam i vaše komentare i iskreno se obradujem svakom novom. Nekada mi redovnost nije jača strana, ali su prisutniu slučajevi kada i svakodnevno objavljujem nove postove. Do sada ste imali priliku da pročitate preko 150 njih, ali danas vam kuckam jedan itekako poseban. Možda je trebalo da sačekam godišnjicu bloga, pa tek onda objavim, kao nekakav specijal, mada mi se baš sada i u ovom trenutku piše nešto ovakvo, te vam ja danas govorim o činjenicama koje najverovatnije niste znali o Teen Queen - u.


#1
Nisam sigurna da li je tako i kod vas, ali mene uvek zainteresuje ime nečijeg bloga i kako je ono nastalo. Iz tog razloga, podeliću sa vama jednu i ne tako interesantnu pričicu o tome kako sam ja došla do imena za svoj. Naime, mnogo pre nego što sam ga otvorila, ja sam imala nekakvu ideju kako ću ga nazvati kada se odvažim na to. Te 2015. kada se sve dešavalo, bila sam zaluđenik za Disney Channel, i na TV-u se prikazivala serija Liv and Maddie, a jedna od sestara je vodila sajt pod nazivom Queen of Hearts. Dopalo mi se queen, i znala sam ga želim u nazivu. Htela sam i da se rimuje sa nečim, te mi je teen samo sinulo, i bila sam u tom trenutku oduševljena sopstvenom idejom (nastavak potražite u činjenici 2).

#2
Kako vreme prolazi, sve sam manje i manje zadovoljna imenom svog bloga, i uviđam da nije baš toliko jedinstveno i originalno, iako sam ga sama smislila. Kasnije sam nailazila na slične ili iste nazive, ne samo u blogosferi, te sam odlučila da možda načinim jedan malo veći korak. To bi bilo da promenim ime svom blogu, i nazovem ga svojim Instagram imenom, jer mi se čini originalnije i bliže meni. Takođe, razmišljala sam već neko vreme i o uklanjanju blogspot iz adrese, ali o tome ne bih sada još ništa da pišem.



#3
Još jedna činjenica koja se tiče otvaranja mog bloga, jeste da sam ja jako malo učestvovala. Naravno, sve sam osmislila, istraživala, uređivala... ali stvar je u tome da je moj mlađi brat bio daleko uzbuđeniji od mene, a ja sam bila poprilično, tako da me je molio da sedi poded mene i upravlja mišem, dok mu ja govorim gde treba kliknuti i šta napisati. Čudna neka deca bila te 2015. godine...

#4
Sve slike koje nađete na mom blogu sam ja uslikala, osim kada je nužno bilo skinuti one sa interneta, a to se dogodlo kada su u pitanju OVAJOVAJ i OVAJ post.

#5
U trenutku objavljivanja prvog posta, pa sve do drugog, za postojanje mog bloga su znali samo roditelji i brat, a tek posle drugog, i najbolja drugarica. Dugo su samo te četiri osobe bile upućene u moj novi hobi, i skoro godinu dana je treblo da i još par veoma bliskih drugarica sazna, odnosno da im kažem. Kasnije, kada sam otvorila Instagram nalog, veoma brzo je i do osoba iz odeljenja, a potom i šire, došao moj pofil kao predloženi, te su me zapratili i videli ono što sam ranije skrivala. Od tada, malo po malo je sve više počinjalo da mi ne bude neprijatno kada neko sazna ili mi spomene, te sam nekima i sama govorila. Danas, mnogo ljudi koje poznajem znaju za moj blog, i zaista sam srećna što je tako.


Odjednom sam inspirisana za pisanje ovakvog nečega, pa ako vam se post dopada volela bih da mi u komentarima kažete da li biste želeli i drugi deo. Do tada, šaljem vam mnogo virtuelnih zagrljaja.

Instagramlaananass
Prethodni postSamopouzdanje

You Might Also Like

10 komentara

  1. Ove cinjenice su jako zanimljive. I sama sam bila zaludjenik serijom 'Liv and Maddie'I uopste Dizni kanalom (razumem te za ime). Prica je jako interesantna. Takodje, svakako ti cast sto si skoro sve fotografije sama slikala, videcu da i ja uskoro pocnem. Sve u svemu, odlican post!

    ОдговориИзбриши
  2. Wow, slične smo po mnogo čemu! Ja obožavam kada neko slika svoje fotografije i objavljuje ih, jer sam ja veliki ljubitelj svega toga i fotografije na mom blogu su u potpunosti moje. Mnogoo zanimljiv post, očekujem drugi dio ❤

    messy hair and hot coffee 

    ОдговориИзбриши
  3. Bilo mi je jako interesantno čitati i saznati neke nove stvari o tvom blogu. I samoj mi je veoma neugadno kad me neko pita za blog i o čemu ja to tamo pišem. Meni se iskreno jako dopada trenutno ime bloga, ali izbor je tvoj! :)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  4. Definitivno najzanimljivije mi je ovo sa imenom! Meni je tvoj blog jako kul i samo nastavi da radiš na njemu kao i do sada, sigurna sam da ćeš daleko dogurati! ♥♥♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Predobar postt!Znači vrhh!Znam kako ti je sa imenom jer se ni meni moje ne sviđa nikako ♥
    https://eniiway.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  6. Draga Ana, uvek se rado setim, naseg ne tako divnog pocetha haha, ali mi je ipak jako drago sto te poznajem, jer zaista gotivim i tebe i tvoj blog. Jako interesantan post, bas sam se obradovala kad sam ga videla u nadi da cu saznati nesto novo o svojoj dragoj koleginici. Tvoje slike su uvek jako profesionalne, a i kad je ime u pitanju,jesi originalna, ne brini za to ali bi mozda i mogla da ga promenis, cisto zbog monotonije.

    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши
  7. Jako lep i zanimljiv post, drago mi je da sam saznala nešto novo o nastanku tvog internet kutka 💙💙! Divne su fotke, oduševljena sam 💙💙!

    Novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Draga, kada je naziv u pitanju meni je skroz ok i originalan. Bez obtira na njegovo prijeklo meni se dopada, no odluka je tvoja. Veliki sam ljubitelj tvog bloga tako da ću podržati svaku tvoju odluku jer sve što si radila bilo je za svaku pohvalu.
    Želim ti lijep dan!

    ОдговориИзбриши
  9. Svakako napiši i drugi dio ovakvog posta, meni je bilo prezanimljivo čitati. Cvijeće u postu je FENOMENALNO uslikano!!! A što se tiče mijenjanja imena, vjerujem da bi bio svjež i novi početak imati novo ime, ali nemam ništa protiv starog, ipak je to tvoj izbor! :D
    Laylva

    ОдговориИзбриши
  10. Mnogo zanimljiv post moram priznati. Iskreno meni se ime tvog bloga sviđa, mislim da sve blogere nervira taj blogspot nastavak, ali očigledno je on neophodan, a teško ga je ukloniti

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ОдговориИзбриши